Over Ons.

design, ontwikkeling, productie, verkoop en service van

Plaatbewerkingsmachines.

 

WIE IS DERATECH ?

DERATECH is gespecialiseerd in het ontwerp, ontwikkeling, productie, verkoop en service van plaatbewerkingsmachine’s. Het moederbedrijf bevindt zich in Waasmunster, België. Van hieruit worden nieuwe ontwikkelingen gestuurd en gebeurt tevens eind-assemblage, testen en service-ondersteuning.

De ontwerp- en productievestiging bevindt zich in het 17.000 m² grote DERATECH zusterbedrijf in Shanghai – SHANGHAI DERATECH CNC MACHINE TOOL CO waar een team van 300 gemotiveerde mensen aan de slag is.

DERATECH heeft meerdere eigen verkoop- en service-afdelingen, o.a. in Duitsland, Thailand, Australië, China. DERATECH machine’s worden tevens via een steeds groter wordend dealer-netwerk wereldwijd verdeeld.

 

 

WAT DOET DERATECH ?

DERATECH specialiseert zich in CNC-gestuurde plaatscharen, plooibanken, vouwbanken, CNC-ponsnibbelmachines en fiber-lasersnijmachine’s.

De visie van DERATECH is om hoog-kwalitatieve machine’s op de markt te brengen tegen een aanvaardbare prijs, zonder in te boeten op kwaliteit van de gebruikte onderdelen en componenten. Enkel West-Europese topcomponenten worden gebruikt in de assemblage zoals hydraulische ventielen van Hoerbiger en Bosch-Rexroth, Trelleborg dichtingen,Voith hydraulische pompen, RSF Elektronik (Heidenhain) meetlinealen, Schneider elektrische componenten, CNC-besturingen van Delem, Cybelec of ESA, bombeertafels en klemmingen van Wila, LazerSafe veiligheidslichtgordijnen…

Tevens geven we resoluut 10 jaar garantie op elk machine-frame. Elk frame is trouwens na het lassen volledig spanningsvrij gegloeid.

 

Waarom Deratech ?

Het succes van Deratech producten ligt in een uitmuntende verhouding prijs-kwaliteit.

  • Daar wij volledig zelf instaan voor het ontwerp beschikken wij over de mogelijkheid om een machine op maat, volgens de behoefte en specifieke noden van de klant te bouwen.
  • De ervaring van de klant tijdens zijn dagdagelijks gebruik van de machines in combinatie met onze ervaring in het ontwerp en de productie van deze maakt het mogelijk een klantspecifieke oplossing aan te bieden tegen een aanvaardbare prijs.
  • Er worden uitsluitend West-Europese componenten gebruikt.
  • Deratech heeft door jarenlange ervaring heel wat know-how in huis : we bieden een oplossing aan ipv een off-the-shelf product.
DeraTech

Vragen? Contacteer ons!