Nederlands Print deze pagina

Service

Deratech heeft de mensen, de kennis en de apparatuur om de kwaliteit van onze machines te onderbouwen. Gekwalificeerde monteurs hebben vanaf de oplevering van de machine de productiviteit en betrouwbaarheid van uw machines steeds in de focus.

Wij ondersteunen u op elk gebied, van gerichte opleidingen, levering van gereedschappen en tot een snelle service.  Via telefonische diagnose kunnen we al problemen analyseren of oplossen, wat stilstandstijden vermindert. In veel gevallen zijn daardoor interventies ter plaatse niet meer nodig.  

Voor service op andere merken plaatbewerkingsmachines staan wij steeds klaar voor U ondersteuning te geven, tevens kan U bij ons terecht voor totaal revisie.

Ook voor overnames van complete bedrijfsinventarissen bent u bij ons aan het juiste adres.

                  

 Onderhoud op regelmatig tijdstip

Preventieve onderhoudsbeurten zorgen er niet enkel voor dat de machine zijn waarde behoudt, maar verzekeren ook een optimale beschikbaarheid en een hoge productiviteit. Storingen worden door goed en regelmatig onderhoud tot het minimum beperkt. Deze preventieve onderhoudsbeurten kunnen wij aanbieden onder de vorm van een onderhoudscontract.

Waarom een onderhoudscontract?

  • Levensduur

Goed en regelmatig onderhoud verhoogt de levensduur van Uw kostbare machines.

  • Continuiteit

De betrouwbaarheid en continuïteit van Uw productieprocessen zijn cruciaal voor Uw onderneming. Preventief onderhoud is daarbij beter dan reparatie.

  • Voorkomen van hoge reparatiekosten

Door het jaarlijks onderhoud blijft uw machine langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan uw machine veroorzaken. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost.

  • Advies

U ontvangt advies over het beste dagelijkse/wekelijkse onderhoudschema in Uw situatie.  Desgewenst      ontvangt U advies over een betere en efficiëntere inzet.

  • Verminderde kans op storingen

Naarmate Uw machine ouder wordt kan ook de storingsgevoeligheid toenemen. Storingen worden door goed en regelmatig onderhoud tot het minimum beperkt.

 


Previous page: Retrofit
Next page: Routeplanner