English Deutsch Nederlands Print deze pagina

Over ons

DERATECH heeft een samenwerkingsakkoord met een gerenommeerde constructeur met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling en productie van kantpersen en plaatscharen.

DERATECH staat gedeeltelijk in voor het ontwerp van de machine. Er wordt veel aandacht geschonken aan de kwaliteit en duurzaamheid van de machine : alle frames worden robotgelast en zijn volledig spanningsvrij gegloeid, de cylinders zijn gehoond en gechromeerd, de bouw is robuust en stabiel... Alle machines komen mechanisch geassembleerd toe in België.

Het installeren van de gewenste besturing, de gereedschappen, de veiligheidsvoorzieningen,... wordt steeds door eigen personeel uitgevoerd in België. Elke machine wordt voor het uitleveren aan de klant / dealer uitvoerig door ons getest.

Er worden enkel topcomponenten gebruikt zoals o.a. ABB hoofdmotor, VOITH pomp, BOSCH-REXROTH of HOERBIGER hydraulische onderdelen, LazerSafe veiligheidslichtgordijnen, CYBELEC of DELEM besturingen, SIEMENS, TELEMECANIQUE, GE,... elektro, PANASONIC motor drivers,...

Alle gebruikte comonenten zijn courant verkrijgbaar zijn op de markt - DE KLANT IS ZODOENDE NIET MET HANDEN EN VOETEN AAN ONS GEBONDEN !

WAARSCHIJNLIJK DE BESTE VERHOUDING PRIJS/KWALITEIT TER WERELD !


Previous page: Plooibanken en Plaatscharen
Next page: USA